yet, he contends, "it is an illusion"

no hay banda.

götet



i morrn drar jag till gbg för lite skojakt. ska närmare bestämt leta upp skorna
på bilden ovan i svart. de ser inte mycket ut för världen, men jag lovar, i höst
kommer jag vara snygg i dem.

flagnande nagellack

jobbet gick bra och snabbt idag, tack vare min mp3 och de nyfixade hörlurarna. länge har den ena luren gett ifrån sig ett dovt murrande ljud. länge har jag undrat vad det beror på. som många kanske har märkt är min väska full  med skit. på fyllan får man ofta briljanta idéer. som att stoppa ner en halvrökt cigg "det är ju synd att slänga", och sedan har man väskan full med tobak. (jag har också stoppat ner en halväten kebabrulle med vitlöksås i väskan, men den historien tar vi en annan gång. ) för att komma till min poäng så var den ena hörluren igenproppad med just tobak. jag är rätt äcklig egentligen.

I'm not there



ska hem till anna om en stund och kolla I'm not there, en film jag väntat på länge.
är dock inte ett fan av richard gere, men kan bli intressant att se hans rolltolkning.

nattsudd

jag har aldrig varit ett fan av michael jackson. folk kan påstå att det är pga. man är för ung för att ha upplevt hans storhetstid. men, det är nog helt enkelt inte min grej. anledningen till att jag drar upp det är att chris cornell, som jag förövrigt tycker är en bra sångare, har gjort en cover på billie jean. och han gör det fruktansvärt bra.

blev pigg såhär på kvällskvisten efter att ha varit ute och letat efter signe i en timme. hon har troligtvis blivit inlåst någonstans, hittar inte henne. har dock lite ont i magen och hoppas att hon inte sitter ute i regnet. min bebis.

festivalnostalgi

hittade precis bilderna från hultan och kom på att jag inte lagt upp dem än. enjoy!



elina, jesper och sara.



mys i vårt tält.



mys utanför tältet.



denise och jag.




bästa platsen för span!



linis vid babyshambles.

arnie

it's not goodbye, it's goodnight.

RSS 2.0