what it was like to be with you.


hittade bilden från mina delade filer med bisse, fotografen. jobbig dag i dag, vaknade
med en värkande hals,orkade inte ta mig upp och genomlida en dag i skolan med halsont
och feber-frossa. febern är jag inte säker på, jag har rätt lätt för att få för mig att jag är mer sjuk
än jag egentligen är. ligger i sängen och lyssnar på moto boy, kan inte avgöra om det är sjukt
bra eller dåligt. ska lyssna lite mer, speciellt iaf. jag har legat i sängen hela dagen, det är rätt
tragiskt, här ligger jag nere i min krypta i källaren och hör att det stormar utanför, ligger i
mörkret hela dagen och känner mig sjuk och jävlig. inte konstigt livet suger. försökte leka
författare och fick ihop ett slut (som verkligen inte kan mäta sig med strindbergs),
men det är ett slut. mitt slut.

pappa ringde och sa att ämnet låg mig nära och att jag borde kunna skriva om det.
såg också en dokumentär om j.k rowling, blev nästan lite tårögd. har inte tänkt så mycket på
harry potter förutom pratet i skolan, kom att tänka på dagen i somras på denise soffa, då vi åt
makaroner och tomatsås. hon berättade (j.k rowling) om hur hon bearbetade sitt liv genom
böckerna. i slutet hade hon ett släktträd. jag grät en skvätt till, varför inte när man ändå är i
farten.  sedan såg jag det tragiska i mig själv, kollade lite scrubs och nu sitter jag här.
 i helgen skajag ta det lungt, spara pengar. skulle behöva en nya bra film, tips någon?

308076-64

alla älskar dig.

308076-62
jag har en konstig uppgift till på fredag.
ska skriva ett alternativt avslut till strindbergs
novell ett dockhem. till saken hör att den är
skriven för ca. 100 år sedan, vilket innebär att
det är ett språk som ingen under 40 förstår
sig på i dag. anledningen till att jag ska skriva
detta avslut är att min lärare ska se hur jag
använder mig av språket. kort sagt, jag ska
skriva på ett sätt jag inte kan, och genom det
visa hur jag använder språket. ångest.
det är en bra novell, en bra text. och jag har
en bra idé, synd bara att jag måste plugga
in gammelsvenska. eller något.
annars har det varit en lugn vecka, skönt för
en gång skull. har våldgästat elina en del
(hon har faktiskt bjudit in mig) och degat i
soffan framför sövande tvprogram.

01.00

308076-61

ostsås + quorn + pasta. bra och
billig kombination, bra och billigt
recept på en bra kväll. mys med bra
musik, trevliga människor och två
flaskor vin. lagom för en
trött fredagkväll.

ska köpa mig en kamera i morrn,
någon som har en canon ixus 70?
något att satsa på?

paus från advanced grammar check.

308076-60



























det finns en poäng med frågan. vem skulle man helst ligga med, sienna eller jude?
(blir sugen på hennes frisyr.)

yesterday's news.

308076-59

var ute i fredags, trevligt hos amelie innan men halmstad by night är väl inte det bästa. i går var jag på eurostop en runda och inhandlade ett par nya skor och en sjal. käkade även lunch på espresso, den nya grillade kyckling hommus (inte i samma klass som kyckling sambal) och en chai latte. var uttråkad senare, så jag poppade popcorn, gick ner och la mig i sängen och kollade på Alfie. kul film, sienna miller är fruktansvärt snygg och jude law lika så. förresten, jag åker till san agustín om ca. en månad. livet tar snabba vändningar. en vecka med lyx, sol, bad och shopping. får se till att ha köpt mig en kamera tills dess, dagens bild är tagen för fem minuter sedan. jag ligger i sängen och försöker plugga engelska grammatik (det går inte så bra) och upp kryper en liten vän och lägger sig

de som säger att lycka inte kan köpas för pengar vet inte var de ska handla.

308076-58

det är kanske januarisyndromet som drabbat oss alla. plötsligt är allting negativt, tråkigt och jävligt. jag börjar inte förrens kl. 12.50 i morrn, vilket är positivt. men vad gör jag? jo jag ligger redan i sängen och är trött. egentligen borde jag utnyttja tiden till max, passa på att ha en ledig kväll. är sova slöseri med tiden? för mig går det i perioder, sova kan vara skönt, riktigt skönt. men det kan också vara tråkigt. onödigt, tidsfördriv. vad ska man nu göra en kväll som denna.  funderar på att se this is England, har hört att den var bra, måste ta igen en massa filmer jag har missat. tråkigt att kolla film själv men har inget annat för mig. nu kan jag dock sitta ner själv och kolla, man lär sig med tiden, kanske växer jag ifrån rastlösheten. just nu vet jag inte om jag är rastlös eller röksugen. det blir fest i morrn och en massa folk jag inte träffat på ett tag.

måste bara nämna att min katt löper igen, jag vaknar klockan halv fyra på morgonen av något som låter som ett gällt barnskrik, och ner för trappan kommer misen. min mor åker till jamaica om ca. en månad, efter bilder på vita stränder och turkost hav är det väl inte konstigt att man känner sig lite nere? hah.

neverending story.

308076-57

bilden ovan är från den versionen av den oändliga historien som jag har sett, inte samma som dig bisse?

har förövrigt legat hemma i min säng hela dagen. vet inte om jag är sjuk, jag mår lite småilla och är trött, men det kanske mest är min hjärna som vill lura kroppen. så att jag slipper masa mig upp från sängen. detta har dock resluterat i nackont, trötthet och mycket läsande av bloggar. skittråkigt. folk man inte känner, men jag har inget bättre för mig. har även kladdat ner ett A4 med idéer till onsdagens föredrag (alltid bra att vara ute i tid, haha). det skulle inte vara fel om någon kom och lagade lite god mat till mig, kanske därför jag är illamående, jag har inte ätit mer än mackor och nudlar i dag. och det var för.. 7 timmar sedan?

v. 2

308076-56okej, jag har accepterat
att det är ett nytt år nu,
ny start.

nu är det dags att börja
men nya bättre vanor.
köpa träningskortet,
lägga ner äckligt mycket
pengar på att skaffa en
frisyr som är mindre gul.

sluta snåla och köpa
den där kameran. rob
har skaffat blogg och
då vet man att det är
förändringarnas år. haha!

det här med rökningen har
diskuterats ett tag nu,
priserna har gått upp,
och egentligen är det
kanske rätt äckligt. ofräscht, osunt.

don't think twice.


sitter i sängen och försöker hitta något meningsfullt att göra. lite småsliten i dag, var ute och gick med anna innan, driftade teorier och beklagade mig över skit. tittade mig precis i spegeln och min frilla är oroväckande lik britneys, stor tofs mitt på huvudet som står åt alla håll. ska snart hoppa in i duschen och bli en människa igen, men för tillfället lockar sängen mer. har knappt några rena kläder så jag borde gå ner och sätta på en maskin. mycket man ska och borde göra. ligger nog kvar ett tag till.

308076-55

carry on.

watkins

efter fyra timmars kaffedrickande är jag pigg. fick precis hem chris cornells nya album, det är rätt bra, av det jag har hört än så länge. sista dagen på lovet och det ser rätt mörkt ur får man väl säga, vad hände med dessa tre veckor? jag gifte mig med carrie och har tillbringat 2500 minuter med henne detta lov. men tro det eller ej, jag har faktiskt hunnit med en massa andra saker. trevlig kväll hos lovisa i lördags bland annat. det blev rätt galet till slut, tio tjejer, alkohol och musik. lugn middag förvandlades till något helt annat. haha. i morrn ska jag förmodligen spinna, jag kommer vara död efteråt, inte tränat på ett rätt bra tag.. någon gång måste man ta tag i det. ska även till körskolan på onsdag och på fredagen ska jag till banken. bäst att fixa allt som måste fixas, sedan kan jag återgå till mitt cafésittande. började skriva på ett inlägg för ett par dagar sedan om ärlighet men det blev så tråkigt och moralpredikande att jag inte kunde lägga ut det. istället blir det en massa skit om annat oviktigt. jag har förresten ingen familj längre heller, konstigt. men även om folk påstår att familjen är det viktigaste så kan jag nog hitta något annat att fokusera på. jag kommer aldrig kunna sova i natt, ska upp klockan 06.30 i morrn. det lockar inte någonstans. käkade precis pasta med oliver, soltorkade tomater, chili och fetaost med kyckling. är sjukt mätt och ska ta en cigg nu.

januari.

beställde kläder i går, bla. kjolen på bilden nedanför. läskigt hur lätt det är att klicka runt lite och komma upp i en äcklig summa pengar. vi diskuterade det i dag, januari är ingen bra månad för ekonomin. decemberlönen gick åt till sista-minuten julklappar och januari är en sjukt tråkig månad. nu ska jag se heroes, dubbelavsnitt, sedan kommer anna.


308076-53



2008.

katten springer runt här hemma, jamar och skriker. gnider sig runt benen och kallar på uppmärksamhet. haha, första gången hon löper. nu går det väl an, men jag undrar om jag kommer få sova något i natt. i dag är det första januari, början på ett nytt år. som förmodligen kommer bli bättre än det föregående. jag har inte tänkt ut några löften, de bryts vanligtivis, däremot ska det här bli mitt ekonomiska år. ska sluta handla så mycket kläder, eller, rättare sagt, onödiga kläder. ska ta tag i min garderob och sälja allt jag inte använder. det kan bli en del. först måste jag bara se klart sex and the city boxen (är på säsong tre för tillfället) och fixa all tvätt som ligger i högar i den redan överfyllda tvättstugan. annars har jag haft ett bra lov, jag har mest legat i soffan och tittat film. träffat trevligt folk, ätit middagar, lagat mat. sluppit alkoholens dimmiga ångest och dagen efter huvudvärk, och frågan är om jag någonsin kommer vara sugen på det igen. det blev en del i går och här sitter man, en pizza och några burkar cola senare. men det var kul i går, en bra nyår helt enkelt. firar man bara med trevligt folk så blir det oftast så. den resterande veckan ska jag utnyttja till max. ta vara på tiden på ett bra sätt och göra meningsfulla saker. inte.

308076-52
(förövrigt föreställer bilden min systers hår, haha)

RSS 2.0