sista julen på sture

det jobbiga med att ta upp bloggen igen är alla inlägg jag vill radera. dåligt skrivna, orelevant innehåll, töntig rubriker mm. samtidigt är det kul att ha kvar. skaffade en ny adress för ett tag sedan, tänkte börja om på nytt, men saknade theowlsarenotwhattheyseem. lagom långt, lagom svårt för folk utom de som bryr sig att lägga på minnet.

ska försöka att inte rensa för mycket bland månaderna. kanske är kul att kolla tillbaka någongång. har en hektisk vecka framför mig, avslutningskäk, utgång på utgång, mammakalas och startskott för projektarbete (lagom 4 månader föresent).

försöker läsa american psycho men är för trött vareviga jävla kväll vilket gör att sidorna fyllda med beskrivningar av herrmärkeskläder är sega att komma igenom. svårt att ta in så mycket yta på samma gång. heh

godnatt.

tekniska problem

anledningen till att bloggen inte uppdateras numera stavas tekniska problem. troligen har webbläsaren havererat i något avseende då jag inte kan komma in på vissa sidor. har iofs inte en jävla aning vad det handlar om, datorfixande är inte min starka sida. hoppas dock på att komma igång med bloggen framöver - om den vill fortsätta fungera. ska söka efter någon slags lösning. annars är alla tips välkomna!

RSS 2.0