dålig koll

kom precis på att den festival jag borde åka på är peaceandlove, vars biljetter är slut.
varken arvika eller hultsfred har särskilt lockande artister.

men, sommaren inleds med siesta på torsdag.


sommarmusik

vi pratade lite om rim i dag på litteraturen, eller
jag undrade mest om rosa-lysa rimmar?
tydligen.

kom precis hem från beatles konsert på sturetaket.
apropå ingenting så pratade vi om sommarmusik,
robert hävdar att det bästa är gyllene tider under sommarn.
jag måste skämmas lite. söndrum syndromet?

själv sitter jag och lyssnar på mr. brownstone och är
lite nostalgisk över velvets spelning förra året på hultsfred.

elina den fina


efter en del påtryckningar om att bloggen borde uppdateras oftare är jag alla till lags genom att tillägna elina ett litet inlägg. det blev fördelsedagsfirande ute i bäckagård i lördags med god mat, bra musik och mysiga människor. lite bilder följer även med detta inlägg, slängde in en från valborg på tre snurriga brudar i en buss.

anledningen till min dåliga uppdatering av bloggen måste jag skylla på mina underbara skolarbeten. det finns inget jag hellre lägger tid på än att sitta hemma hela dagarna och skriva historiauppsatster, noveller, hemtentor och förbereder muntliga föredrag. ...not! (okej jag vet uttjatat med borat)

förresten! missa inte bilden där dedde gör hundögonminen.


308076-100





308076-98



308076-99



308076-101

2:a maj


 


hade tänkt börja på slutet av min novell, men jag har inga idéer och ingen inspiration. den ska vara klar till fredag men det hade varit skönt att ha den klar NU. men det blir mest skit och klichéerna avlöser varandra. det blir nog en lugn helg för mig efter valborg. har för mycket att göra och jag har inte tid att ligga en hel dag som jag gjorde i går. såg dock två filmer, kiss kiss bang bang och princess mononoke. kom på mig själv att ligga och skratta öhgt åt den förstnämnda, rätt rolig. mononoke satte jag dock på försent och somnade i från slutet. men ska se klart den i kväll. underbart mysig.

RSS 2.0